Föreställning/installationInterAkt CommunityNyckelnTeatern är min plats

Jag låtsas att jag förstår på MoM 16 och 17 oktober

Jag låtsas att jag förstår – En gestaltande föreläsning om integration och konstnärliga möten

Jag låtsas att jag förstår handlar om communitykonst & scenkonstarbete med nyanlända med erfarenhet av migration. Föreläsningen görs i huvudsak av tre från Teater InterAkts communitygrupp som själva anlänt till Malmö. Den vilar mot Teater InterAkts egna erfarenheter från tio års arbete med communitykonst, men även mot intervjuer med konstnärer och kulturorganisationer i Malmö. Föreläsningen tar upp delaktighet, förutsättningar för delaktighet, språk och kommunikation samt etiska dilemman i arbete personlig erfarenhet & livsberättelser.   

PLATS: Rörelsernas Museum. Bergsgatan 20. 214 22 Malmö

TID: 16 oktober 19.00. och 17 oktober 18.00 

Stödbiljett 100-500sek bokas: jesper@teaterinterakt.se 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *