NyckelnSeminarier/workshops

JAG LÅTSAS ATT JAG FÖRSTÅR – en gestaltande föreläsning

Med mindre än en månad kvar till premiär forsätter arbetet där text och gestaltning slipas till föreläsningen ”Jag låtsas jag förstår.” Fokus ligger på integration men det handlar mycket om delaktighet och att tillgängliggöra kultur och platser. Det kommer även att utvecklas tematik kring såkallade livsberättelser, liksom av de osynliga gränser som korsar det offentliga rummet. Karolina Schéle har tagit fram vår snygga logga till föreläsningen. Med oss på resan har vi nu även begåvade Amir Shariati som både deltagit som guide och stöttat Brofästet trilogin. Välkommen Amir! Övriga föreläsare kommer att vara allas våra Zahed och David samt Sara och Veronika.  

Vi är glada och stolta över att få fortsätta vårt samarbete med underbara Rörelsernas Museum i Malmö, där vi har förmånen att få uruppföra den gestaltande föreläsningen 30 sept, och 1, 2 oktober.  

Sedan tar vi tåget till Umeå och Östersund där vi framför föreläsningen 7 respektive 10 oktober på Ögonblicksteatern och Tingshuset. Läs mer här! 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *